Autonieuws: Officieel

Renault Captur S is R.S.-light (2018)

Renault voegt de S-Edition toe aan het Captur-gamma en die krijgt de gekende 1.6 turbobenzine van de familie onder de kap met 150 pk. Een soort van R.S.-light, zullen we maar zeggen.

Sensatiezoekers die per se een Captur op de oprit moesten parkeren konden tot voordien 120 pk onder de kap krijgen. Renault brengt daar nu verandering in met de S-Edition. Die editie tooit zich niet enkel met sportievere accenten maar parkeert ook de 150 pk sterke 1.3 turbobenzine van pakweg de Scénic onder de kap. Hij zou er door sportiever uit de hoek moeten komen... maar cijfers geeft Renault evenwel niet mee. En dat is wat knullig, gezien Renault het merk is van de sportieve scheurijzers (Clio R.S., Mégane R.S.).

Image
renault-captur-s-edition-2018

Wel geeft het merk/ de marketingmachine mee dat de S-Edition te verkrijgen is in een exclusieve blauwe kleur met zwart dak. Al kan je ook nog acht andere bi-tone lakkleuren krijgen. Sportieve 17-duims velgen en S-badge zijn eveneens standaard. Binnenin wordt het uiterlijk opgesmukt met fraaie Alcantara accenten op het meubilair met contrasterende blauwe stiksels.

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen