Autonieuws: Officieel

Nieuwe Renault ZOE duikt flink onder prijs van Opel Corsa-e en Peugeot e-208 (2019)

… maar er zit een addertje onder het gras.

Met een prijskaartje van 24.400 euro geeft Renault zijn vernieuwde ZOE een competitieve prijs. De beginfactuur van de basisversie Life ligt immers flink onder die van nieuwe concurrenten als de Opel Corsa-e (29.195 euro) en Peugeot e-208 (29.991 euro). Maar... Renault past opnieuw zijn oude trucje toe: kies je voor de lage catalogusprijs, dan hang je vast aan een maandelijkse huurprijs voor de batterij.

Twee formules

Renault verhuurt je de batterij van je ZOE volgens twee formules. Z.E. Flex, met een beperking van 7.500 kilometer per jaar inclusief pechverhelping, kost je 74 euro per maand (888 euro per jaar). Wil je onbeperkt met je ZOE rijden, dan is er de formule Z.E. Relax. Die betaal je 99 euro per maand (1.188 euro per jaar). Wil je daar pechverhelping bij, dan betaal je in totaal 124 euro per maand (1.488 euro per jaar).

Image
Renault Zoé prijzen België

Wil je af van die maandelijkse huurprijs, dan kun je ook nog steeds meteen de volle pot betalen voor de Renault ZOE. Maar dan gaat de prijs onder de streep met 8.200 euro de hoogte in, en doet de ZOE haasje-over met de Corsa-e en e-208. Je betaalt dan namelijk minstens 32.600 euro voor de Renault. Aan de klant dus om zijn gebruiksprofiel af te stemmen op het juiste aanbod.

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen