Autonieuws: Officieel

Opel Grandland aan de prijs: vanaf € 30.500, plug-in vanaf € 43.450 (2021)

Opel heeft vorige maand het doek getrokken van haar opgefriste Grandland. Die kan schermen met nieuwe looks en een gedigitaliseerd dashboard. Vanaf vandaag kennen we ook de prijzen. Minimaal 30.500 euro moet de Grandland gaan kosten. De leasingvriendelijke plug-inhybride? Die kost je minimaal 43.450 euro.

Dertigduizend euro en een klets, dat moet je minimaal neerleggen bij Opel om buiten te rijden met een Grandland. In ruil voor dat geld krijg je een ruime crossover met een 130 pk sterke 1.2-liter driecilinder turbobenzine. Meer nog, al vanaf de basis kan je pronken met het interieur van de Grandland, want het digitale pure panel is vanaf de basis beschikbaar. Leg je extra duiten neer, dan groeit het schermpje voor de neus nog wel wat.

Minder opties, meer uitrustingen

Het valt trouwens op dat de Grandland al vanaf de basis goed in de uitrusting zit. Daarnaast zijn opties zo goed als verdwenen. Opel spreekt voortaan over verschillende uitrustingen. Van Business Edition over GS Line tot Ultimate. De duurste Ultimate-variant met klassieke benzine, alle toeters en bellen, automaat en fraai kleurtje krijgt een stickerprijs van 41.890 euro.

Image
Opel Grandland Prijs 2021

Omdat dit goedkoper is dan de Grandland plug-inhybride (de Grandland Hybrid), heeft Opel besloten de plug-ins meteen een hoger uitrustingsniveau te geven. Starten doe je bij de Business Edition. Een Ultimate met een 300 pk sterke plug-inmotor en alle toeters en bellen zet een prijs neer van 55.540 euro. Boekhouders weten weer wat te berekenen.

Image
Opel Grandland Prijs 2021

Lees HIER alles over de opgefriste Opel Grandland.

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen