Autonieuws: Concept cars

Maken of kraken: Audi A3 SportTourer [Render]

Op dit moment zijn er nog geen officiële plannen voor een BMW 2 Reeks Active Tourer en Mercedes B-Klasse rivaal met vier ringen in de grille. Wees er echter maar zeker van dat Audi de mogelijkheid aan het onderzoeken is. Zo'n 'A3 MPV', is dat iets?

Moeten we de wildste geruchten geloven, dan zal de volgende generatie A3 niet enkel als hatchback, sportback en cabriolet verkrijgbaar zijn, maar ook als monovolumebusje. Nu ja, een variant die moet concurreren met de Mercedes B-Klasse en de nieuwe BMW 2 Active Tourer. Hoewel die geruchten niet kunnen bevestigd worden, is het niet ondenkbaar dat Audi in een donker hoekje aan het bekijken is of ze een succesvol product kunnen bouwen op basis van het MPV-concept.

Daarvoor moet het niet eens van nul beginnen, want met de Volkswagen Touran en Golf Sportsvan is er genoeg kennis in huis. Zwier daar een Audi-schulp over, waardeer het interieur wat op, smijt vier ringen in de grille en cliënteel zal volgens ons met bosjes vallen voor de meest praktische Audi sinds de Q7. Theophilus Chin bedacht er alvast het exterieur van.

Image
audi-a3-mpv_01

Maken of kraken, deze - door ons gedubde - A3 SportTourer?

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen