Autonieuws: Officieel

Dromen mag: Volkswagen Golf 3-deurs en Scirocco [Render]

De nieuwe Golf is daar (HIER)! Al betekent die achtste generatie het einde van twee koetswerkvormen: de driedeurs en de sportieve Scirocco. Hoe die er uit zouden zien in Mk.8-plunje? Zoek niet verder!

Want dankzij deze twee renders hebben we een zicht op hoe de 8st generatie Golf er ook uit zou zien als driedeurs. Wereldschokkend is dat uiteindelijke resultaat natuurlijk niet. Al stemt het ons toch wat droevig dat VW besloten heeft geen golf met twee deuren en een kofferklep meer aan te bieden. Al zeker voor de sportievere GTI- en R-variant zorgde dat voor een extra streepje sportiviteit.

Scirocco GTE

Over sportiviteit gesproken, ken je de Scirocco nog? Het coupébroertje van de Golf met identieke mechaniek. Een auto voor de jongeren die amper werd gekocht door de jongeren. Waardoor de Scirocco in alle stilte geschrapt werd. Toch staan de designkenmerken van de nieuwe Golf zo'n Scirocco wonderwel. En met 245 pk in GTE-trim zou dit een verdomd lekker gestileerde plug-inhybride zijn.

Image
Volkswagen Scirocco 2019 render

Helaas pindakaas. Want een nieuwe Golf 3-deurs en Scirocco zijn volledig uitgesloten. Komt er gelukkig nog wel; een Golf Variant. Al zal die pas tegen het najaar van 2020 het levenslicht zien.

Wat vinden jullie? Moet VW toch een nieuwe Scirocco maken? Laat het weten in de comments!

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen